27/07/2020

Προς δύο Ομίλους «οδεύει» η Α1’ Κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (27/7) το απόγευμα, στο Φαληράκι, η σύσκεψη της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α1' τοπικής Κατηγορίας, προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος.

 

 

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Γιώργος Κουλόπουλος, επιθυμεί... λυσσαλέα την διαίρεση της Α1' σε δύο Ομίλους, τον Βόρειο και τον Νότιο, με τις 16 ομάδες κατανεμημένες με γεωγραφικά κριτήρια. Και όπως φαίνεται, μάλλον το πετυχαίνει!

 

 

Συγκεκριμένα, υπέρ της δημιουργίας δύο Ομίλων τάχθηκαν 9 σωματεία, που ήταν η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο Οδυσσέας Αυλιωτών, η Βολίδα Κάτω Γαρούνα, ο Νέος 2017, ο ΑΟ Κάβος, ο Αστέρας Λιαπάδων, η Αναγέννηση Περιβολίου, ο ΑΟ Παξών και ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ενώ ενάντια ψήφισαν 6 ομάδες, που ήταν ο Αστέρας Πετριτή, ο Θιναλιακός, η ΑΕ Καναλίων, ο Φαίακας Μαραθιά, ο Αχιλλέας Νυμφών και ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου. Τέλος, ο Όλυμπος δεν ψήφισε, καθώς ο Πρόεδρος του συλλόγου, Δημοσθένης Σφήκας, διαφώνησε με το προεδρείο και αποχώρησε.

 

 

Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί ότι οριστική απόφαση επί του θέματος δεν πάρθηκε. Οι ιθύνοντες της ΕΠΣΚ ανέφεραν ότι θα ετοιμάσουν ένα πλάνο για την διαδικασία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α1' σε δύο Ομίλους, το οποίο θα τεθεί υπόψη των σωματείων, προκειμένου να αποφασίσουν αν το εγκρίνουν ή όχι.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb