27/07/2020

Αναβλήθηκε στην ΕΠΟ η συζήτηση για αναδιάρθρωση

Παράταση στην... αγωνία για την αναδιάρθρωση δίνει η ΕΠΟ, καθώς δεν ελήφθη σήμερα απόφαση για το θέμα. Σε αυτό κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα (27/7) το μεσημέρι με πολλά και καυτά θέματα στην ατζέντα της.

Η Ομοσπονδία έχει από σήμερα στα χέρια της και την εισήγηση της Super League 1, η οποία είναι αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των ομάδων της και απειλεί με... μη έναρξη του πρωταθλήματος εάν ληφθεί διαφορετική απόφαση.


Η ΕΠΟ καλείται να δώσει λύση στην... εξίσωση του χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν, καθώς πρέπει να λάβει μια απόφαση για το πού θα αγωνίζονται οι 48 (!) ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.


Εάν παραμείνει η Super League, όπως ζητάει, με 14 ομάδες, τότε η Ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει απόφαση για τον αγώνα μπαράζ που δεν θα διεξαχθεί, αλλά και να... χωρέσει τις υπόλοιπες 34 ομάδες σε μια ή δύο κατηγορίες.


Με τη σημερινή αναβολή της απόφασης, παρατείνεται η αγωνία, με την ΕΠΟ να καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις για να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας σε ποιά κατηγορία θα συμμετέχουν.


Επιμέλεια : ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb