27/07/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο Final 6 & Final 8 οι Κορασίδες και οι Εφήβοι του ΚΓΣ

Oι αναπτυξιακές ομάδες χάντμπολ Κορασίδων (ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ) και Εφήβων (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) του Κερκυραϊκού ΓΣ, επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα, μετά την συμμετοχή τους στις τελικές φάσεις των Πρωταθλημάτων Final 6 & Final 8, που πραγματοποιήθηκαν το τετραήμερο Τρίτη 21 έως Παρασκευή 24 Ιούλη.

 

Για την εν λόγω διοργάνωση, ο Έφορος του Κ.Γ.Σ, Αλέκος Κούρκουλος, δήλωσε τα εξής:


«Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές αυτής της διαδικασίας, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας για την συμμετοχή τους στις τελικές φάσεις.


Τα αποτελέσματα τα αγωνιστικά θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο ιστορικός Κερκυραϊκός έχει αγκαλιάσει το χάντμπολ και όπως έχει μάθει δεκαετίες τώρα με σύνεση, εργατικότητα, υπομονή και μετριοφροσύνη θα το πάμε ψηλά.


Τις επόμενες μέρες θα δεξιωθούμε τις αποστολές αγοριών και κοριτσιών στις αποθήκες της ΒΕΛΚΑ έτσι όπως εμείς ξέρουμε... και μια και αναφέρθηκα στην ΒΕΛΚΑ απλά να τονίζω πως ο ιστορικός τούτος σύλλογος, καμάρι της Κέρκυρας, απαιτεί σεβασμό.


Το θέμα των εγκαταστάσεων στο ιδιόκτητο οικόπεδο μας στις Αλυκές είναι χρέος της πολιτείας προς τη Κερκυραϊκή νεολαία εν γένει. Καλές διακοπές και ραντεβού 1 Σεπτέμβρη»

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb