27/07/2020

«Χάλκινοι» στο Αλκαζάρ η Ηρώ Βραδή & ο Θάνος Χαρίρ

Με δύο ακόμα κερκυραϊκές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του Κερκυραϊκού Γ.Σ, Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ και Θάνος Χαρίρ στο ακόντιο, κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα τους.


Η Βραδή, που είναι αθλήτρια των Μάκη Τζίλιου και Παύλου Σκορδίλη, με επίδοση 3. 60, ήρθε τρίτη στο επί κοντώ των κοριτσιών , μετά από την Κατερίνα Δασκαλάκη (της Αμεινίας Μεσογείων), που ναι μεν είχαν την ίδια επίδοση, αλλά η Δασκαλάκη είχε καλύτερες προσπάθειες και κατέλαβε την δεύτερη θέση, το χρυσό κατέκτησε η Αναστασία Ρέτσα (επίσης της Αμεινίας Μεσογείων), με 3.80μ.


Λίγο αργότερα, ο Θάνος Χαρίρ, αθλητής του Σταμάτη Σουβλάκη, έριξε το ακόντιο στα 58.54 μ., επιτυγχάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και παίρνοντας την τρίτη θέση στο αγώνισμα. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γκαμπριέλ Κολέτσι (ΓΕΗ) και το αργυρό ο Γιωργος Τζατζάκης (Ζευς Τρικάλων).


Υπενθυμίζουμε ότι η Κέρκυρα ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Κ18 με συνολικό απολογισμό τεσσάρων μεταλλίων και συγκεκριμένα δύο χρυσά με τους : Πέτρο Πουλή (Κερκυραϊκός ΓΣ) στη σφαιροβολία και Σπύρο Ντουραχάνη (ΑΟ Κέρκυρα 2015) στα 800μ. και τα δύο χάλκινα, που αναφέρονται πιο πάνω (Ηρώ Βραδή & Θάνος Χαρίρ).

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb