14/07/2020

Ακαδημία τένις ιδρύθηκε στους Παξούς

Η Δημοτική Αρχή των Παξών, προ τετραετίας (το 2015) αποπεράτωσε την κατασκευή του Δημοτικού γηπέδου Αντισφαίρισης στην Φουντάνα. Τώρα, ο Δήμος δημιούργησε και την Ακαδημία Αντισφαίρισης, η οποία την περασμένη εβδομάδα μάλιστα πραγματοποίησε και το πρώτο της τουρνουά, στο οποίο αναδείχθηκε ο Τάσος Κάγκας.


Στο σχετικό δελτίο Τύπου, που υπογράφεται από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παξών, Σταυρούλα Απέργη, αναφέρονται τα ακόλουθα:


«Το όραμα του Δημάρχου Παξών Σπύρου Βλαχόπουλου το 2015 σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος για την δημιουργία Ακαδημίας Αντισφαίρισης Παξων, που ολοκληρώνεται και που θα αποκτήσει σύντομα και προπονητή.


Σχεδόν κανείς δεν πίστευε πως πριν πέντε χρόνια η ιδέα του Δημάρχου, σήμερα θα γινόταν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, για τουρίστες και ντόπιους, ευκαιρία για συναθροίσεις, άθληση και χαρά.


Ο Δήμος Παξών με επιβλέπων τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Βλαχόπουλο, δημιούργησαν δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης στην Φουντάνα Παξών, που ήδη διοργανώνονται τουρνουά τένις με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων, μικρών κι μεγάλων αθλητών που αγαπούν το τενις. Επιπλέον, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, συνεισφέρει στον αθλητισμό και ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των σωματείων.

Μάλιστα το Σάββατο, διοργανώθηκε και ο τελικός φιλικός αγώνας μεταξύ του Τάσου Κάγκα και του Πέτρου Λυγγερίδη, όπου το κύπελλο σήκωσε ο Τάσος Κάγκας. Πρόκειται για μια υπέροχη δραστηριότητα του Δήμου, την επιμέλεια προσπάθεια, διοργάνωση, έχουν ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κάγκας, ο Πέτρος Λιγγερίδης και ο Αλέκος Φαναριώτης.


Μάλιστα, αυτήν την περίοδο αναμένεται η δημιουργία Ακαδημίας Τένις Παξών όπου θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του ΑΟ Παξών με προπονητή για το νέο αυτό άθλημα στο Δήμο. Μάλιστα πέρσι, δεν ήταν λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονταν τα γήπεδο αντισφαίρισης και λάμβαναν μέρος σε φιλικούς αγώνες ή έπαιζαν μεταξύ τους.


Ο Δήμος Παξών με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του τουρνουά τένις καθώς και την σταδιακή ολοκλήρωση της Ακαδημίας Τένις συγχαίρει όλους όσοι σήκωσαν το βάρος του νέου αυτού εγχειρήματος».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb