14/07/2020

ΚΡΙΚΕΤ: Ο Αυστραλός Elliot Gartledge στον πάγκο των Λεόντων

Μια πολύ «δυνατή» και αξιόλογη προσθήκη στο προπονητικό της επιτελείο πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα κρίκετ των Λεόντων Κέρκυρας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αυστραλιανής καταγωγής τεχνικό, Elliot Gartledge, ο οποίος μαζί με τον Όθωνα Νικήτα θα κοουτσάρουν τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου την επερχόμενη σαιζόν.

 

Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου:

 

« Ο Αυστραλός προπονητής Κρίκετ Elliot Gartledge στους ΛΕΟΝΤΕΣ (!)
θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας και μαζί με τον Όθωνα Νικήτα θα αποτελέσει το προπονητικό δίδυμο των ΛΕΟΝΤΩΝ για το Εφηβικό Πρωτάθλημα, που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.


Επαγγελματικοί λόγοι έφεραν τον Elliot στην Κέρκυρα, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Κρίκετ σε ομάδες της Αυστραλίας και προπονητής (L2) ημιεπαγγελματικών ομάδων, και οι ΛΕΟΝΤΕΣ δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Συναντήθηκαν με τον Αυστραλό προπονητή και του πρότειναν συνεργασία.


Ο Elliot, που σημειωτέον εργάστηκε και σε πολλές ομάδες ανά τον κόσμο (Αυστραλία, Αγγλία, Αργεντινή, Μεξικό) όταν επαγγελματικοί λόγοι τον οδηγούσαν εκεί, δέχτηκε με χαρά και ΑΦΕΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να προσφέρει στο σύλλογο και εν γένει στο Κερκυραϊκό Κρίκετ.


Η παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή στον πάγκο κερκυραϊκής ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb