14/07/2020

Επικριτική στάση των ομάδων του κέντρου προς την ΕΠΣΚ

Με την συνάντηση του προεδρείου της ΕΠΣ Κέρκυρας με τις ομάδες του κέντρου, ολοκληρώθηκε η διαβούλευση της Ένωσης με τα σωματεία-μέλη της.

 

 

Το ραντεβού της διοργανώτριας αρχής με τους συλλόγους της Μέσης Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (13/7) αργά το απόγευμα, στον Ανεμόμυλο.. Η Διοίκηση της ΕΠΣΚ, για μία ακόμη φορά, εμφανίστηκε χωρίς ατζέντα και δίχως κάποιο οργανωτικό σχέδιο, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση. Οι εκπρόσωποι σχεδόν όλων των ομάδων τήρησαν επικριτική στάση απέναντι στην Ένωση, ενώ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για διάφορα θέματα, όπως π.χ. την μείωση των παραβόλων και του εξοδολογίου της διαιτησίας, την διαγραφή των προστίμων, την βελτίωση των γηπέδων κ.α. Προτάσεις, δηλαδή, ακούστηκαν μόνο από την μία πλευρά, αφού η άλλη δεν είχε κάποιο πλάνο και παραβρέθηκε στην συγκέντρωση απλά και μόνο για να ακούσει!

 

 

Από μεριάς προεδρείου της ποδοσφαιρικής αρχής του νησιού, παρέστησαν στην συνάντηση μόνο οι Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος και Χριστόδουλος Κούρκουλος, καθώς και ο «αντάρτης», Κώστας Σουλάνης, ενώ την αντιπολίτευση εκπροσώπησαν ο Νίκος Χρυσικόπουλος και ο πεθαμενατζής Γεράσιμος Κουλούρης, όπως επίσης και οι εξωδιοικητικοί, Γιάννης Βλαχόπουλος και Κώστας Καλογεράς.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb