ΣΤΙΒΟΣ: Ευχαριστήριο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ προς την διοίκηση του Ε.Α.Κ.Κ - CorfuCorner.gr
11/07/2020

ΣΤΙΒΟΣ: Ευχαριστήριο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ προς την διοίκηση του Ε.Α.Κ.Κ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, που -μεταξύ άλλων- ευχαριστεί το προεδρείο της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, για την παραχώρηση χώρου για την στέγαση και την λειτουργία των γραφείων της, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:


«Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Σταμάτη Λυκούρη και την Διοίκηση του ΕΑΚ Κέρκυρας για την παραχώρηση χώρου για την στέγαση και την λειτουργία των γραφείων της Τ.Ε ΣΕΓΑΣ.


Να σημειωθεί ότι ο χώρος αυτός είχε κατασκευασθεί για την στέγαση της Τ.Ε και για διαφόρους λόγους τα τελευταία χρόνια δεν είχε παραχωρηθεί.


Επίσης ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την βοήθεια του κ. Προέδρου και του υπευθύνου υπαλλήλου κ. Ιωσήφ Μισφούτ ώστε να διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες Κ.16 , παρά τα σημαντικά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίσαμε.


Είμαστε στη διάθεση τόσο της Διοίκησης όσο και των θεσμικών και πολιτικών φορέων ώστε να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως να κλεισθεί ο χώρος πίσω από την κερκίδα , που πάνω από 30 χρόνια υπόσχονται και δεν υλοποιείται.


Να σημειώσουμε ότι αθλητές-ιες της Κέρκυρας κατέχουν αυτή την στιγμή 14 Πανελλήνια ρεκόρ και πάνω από 150 έχουν σημειώσει Παγκόσμιο ρεκόρ , Παγκόσμιες , Πανευρωπαϊκές , Μεσογειακές , Βαλκανικές , Πανελλήνιες Νίκες και έχουν αγωνισθεί με τις Εθνικές Ομάδες».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, Σιμωνίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb