10/07/2020

Τον Εριόν Μπάρντι φέρεται να «φλερτάρει» ο ΟΦΑΜ

Στα πλαίσια του καταρτισμού του ρόστερ του, ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο ΟΦΑΜ εξετάζει τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες του νησιού και οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν ποιοτικά το δυναμικό του σωματείου.

 

Βάσει πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, το «συγκρότημα» της νότιας Κέρκυρας ενδιαφέρεται -μεταξύ άλλων- φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Εριόν Μπάρντι, όπου την περασμένη σαιζόν έπαιξε στην Γ' Εθνική με την φανέλα του Θιναλιακού. Μόνο που η απόκτησή του δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον, διότι για τον Βορειοηπειρώτη κεντρικό χαφ είναι δύσκολο, λόγω απόστασης, να μετακινείται από τον βορρά στον Άγιο Ματθαίο για προπονήσεις και αγώνες και δεύτερον επειδή ο νεαρός παίκτης φαίνεται να επιθυμεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη Κατηγορία. Όλα, τα ενδεχόμενα είναι «ανοικτά», ακόμα και η παραμονή του στον σύλλογο της Αχαράβης.

 

Εξάλλου, οι Αγιομαθίτες φημολογείται ότι... γλυκοκοιτάζουν και άλλους δύο ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στον Θιναλιακό. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ματσοβίλα και Μιχάλη Χατζηδημητρίου. Όπου ο μεν πρώτος δεν έχει αποχωρήσει από τους «οράνιε», ενώ ο δε δεύτερος θα πρέπει ήδη να θεωρείται παρελθόν.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb