10/07/2020

Διαφωνούν με τους δυο Ομίλους στην Α1’ οι ομάδες του νότου

Όπως αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες το CORFUCORNER.GR, στις σκέψεις των ιθυνόντων της ΕΠΣ Κέρκυρας είναι η δημιουργία δύο Ομίλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας, λόγω της αύξησης των ομάδων.

 

 

 

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε -μεταξύ άλλων- στην συνάντηση της Ένωσης με τα σωματεία του νότου, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (6/7). Όμως και οι έξη σύλλογοι της Α1' Κατηγορίας που παραβρέθηκαν, δηλαδή οι Αστέρας Πετριτή, Ατρόμητος Στρογγυλής, Αναγέννηση Περιβολίου, ΑΟ Κάβος, Κεραυνός Αγίου Νικολάου και Φαίακας Μαραθιά, διαφώνησαν με την διαίρεση του Πρωταθλήματος στα δύο.

 

 

 

Από πλευράς διοίκησης της ΕΠΣΚ, το παρόν στην σύσκεψη έδωσαν οι Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος, Χριστόδουλος Κούρκουλος και Κώστας Σουλάνης. Την αντιπολίτευση εκπροσώπησαν οι Νίκος Χρυσικόπουλος και Γέρασιμος Κουλούρης, καθώς και ο εξωδιοικητικός, Κώστας Καλογεράς.

 

 

 

Εξάλλου, προχθές Τετάρτη (8/7) η διοργανώτρια αρχή συναντήθηκε με τα σωματεία της βόρειας Κέρκυρας, ακούγοντας και καταγράφοντας τους προβληματισμούς, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους. Εδώ, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Ποζίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση χωρισμού της Α1' σε Ομίλους, ωστόσο μετά το τέλος της συζήτησης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος, σε ... διαφορετικό μήκος κύματος, ανέφερε σε «πηγαδάκι» με εκπροσώπους ομάδων ότι η Ένωση θα θέσει προσεχώς σε διαβούλευση με τους συλλόγους το εν λόγω ζήτημα.

 

 

 

Στο συγκεκριμένο ραντεβού παρέστη σχεδόν σύσσωμο το προεδρείο της ΕΠΣΚ, δηλαδή οι Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιάννης Μουζακίτης, Γιώργος Νάος, Χριστόδουλος Κούρκουλος και Κώστας Σουλάνης, ενώ απουσίαζε μόνο η Νίκη Σκλαβούνου. Επιπλέον, παραβρέθηκαν και τα μέλη της αντιπολίτευσης, Νίκος Χρυσικόπουλος και Γεράσιμος Κουλούρης, καθώς και οι εξωδιοικητικοί, Γιάννης Βλαχόπουλος και Κώστας Καλογεράς, που επίσης πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στις προαναφερόμενες συγκεντρώσεις πήραν μέρος και οι τρεις κερκυραϊκές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, δηλαδή η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΟΦΑΜ και ο Θιναλιακός, που είναι πολύ πιθανό να δηλώσει συμμετοχή στην Α1' Κατηγορία. Τους Λευκιμμιώτες εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Σπύρος Μάστορας και ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Σπύρος Μπάστας, τους Αγιομαθίτες εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, Σπύρος Κουρής, ενώ τους «πορτοκαλί» του βορρά εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του σωματείου, Χρήστος Ανεμογιάννης.

 

Και μπορεί  οι πρισσότερες ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας  να διαφωνούν κάθετα με την δημιουργία Βορείου και Νοτίου Ομίλου, όμως σχετική κουβέντα γίνεται και για το Πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ, εκεί όπου το έδαφος φαίνεται να είναι πολύ πιό πρόσφορο.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb