06/07/2020

Πρόθεση Βολίδας και Πατέλη για συνέχιση της συνεργασίας τους

Σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Α1' τοπικής Κατηγορίας υπάρχει κινητικότητα αναφορικά με το θέμα του προπονητή. Υπάρχουν εξελίξεις. Στην Βολίδα Κάτω Γαρούνα, ωστόσο, παρατηρείται στασιμότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 

 

 

Το CORFUCORNER.GR έκανε ρεπορτάζ και διαπίστωσε ότι πρόθεση του Δ.Σ. των «κιτρινόμαυρων» είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πάνο Πατέλη, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και από την μεριά του τελευταίου. Ο 51χρονος τεχνικός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Διοίκησης του Σπύρου Μέριανου, άλλωστε οι δύο πλευρές είχαν από την πρώτη στιγμή συμφωνήσει για διετή συμπόρευση.

 

 

 

Ο Πατέλης είναι γεννημένος στις 27 Αυγούστου 1968 και βρίσκεται στον πάγκο της Βολίδας από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Πέραν της ανδρικής ομάδας, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του συλλόγου, που ετοιμάζεται να ξαναλειτουργήσει.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευλαμπία, Ευλαμπή, Ευλάμπω, Λαμπή, Λαμπίνα, Λαμπία, Λάμπω, Ηρώ, Ήρων, Ιππόλυτος, Ιππολύτη, Ιππολύτα, Λαυρέντιος, Λαυρέντης, Λώρα, Λωραίνη, Λάουρα, Λαυρεντία, Λαυρεντίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb