05/07/2020

Ποιος άραγε θα είναι ο Κυπελλούχος-μαϊμού;

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, ως γνωστόν, απηύθυνε κάλεσμα προς τα σωματεία που την περασμένη σαιζόν έλαβαν μέρος στην Β' Φάση του τοπικού Κυπέλλου, να συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ένωσης.

 

 Κατ' ουσίαν, η Διοίκηση των Ποζίδη και Κουλόπουλου προτρέπει ορισμένες φιλικές προς εκείνη ομάδες (όπως π.χ. ο Άρης Μέσης, ο Α.Ο Παξών, ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου και η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων) να μπουν στην κληρωτίδα, ούτως ώστε να βγάλουν το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής από την τρομερά δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

 

 

Ο Κυπελλούχος, πρόκειται να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, κάτι το οποίο ενδεχομένως να αποτελεί μεγάλο όνειρο των μικρών σωματείων. Εμείς, όμως, έχουμε μια πελώρια ένσταση επ' αυτού...

 

 

Κατ' αρχάς, δεν γνωρίζουμε αν κάποιος ή κάποιοι σύλλογοι που είχαν δώσει το παρόν στην Β' Φάση του Κυπέλλου της Ένωσης έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Ελλάδας. Ενδεχομένως μερικές ομάδες όπως ο Άρης Μέσης του αποτυχημένου προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη ή οι Παξοί του Σωτήρη Σαρκαβάζη, να την έχουν. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι τρομερά ματαιόδοξος για να θέλεις να ανακηρυχτείς Κυπελλούχος «στα χαρτιά», διότι τον συγκεκριμένο τίτλο δεν θα τον έχεις κερδίσει μέσα στο γήπεδο και ούτε άξιζες να τον κερδίσεις, αφού είχες αποκλειστεί στον δεύτερο κιόλας Γύρο. Επομένως, θα είσαι ένας τροπαιούχος κάλπικος και μουσαντένιος! Ένας Κυπελλούχος-μαϊμού!

 

 Είμαστε, λοιπόν, πολύ περίεργοι να δούμε αν και πόσα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή σ' αυτή την γελοία κλήτευση. Θέλουμε να δούμε πόσες... μαϊμούδες διαθέτει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο!!!

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb