05/07/2020

Αρμένη, Κούδα και Αγόρα «κρατάει» ο Θιναλιακός

Σιγήν ιχθύος τηρούν οι άνθρωποι του Θιναλιακού, αναφορικά με τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπως π.χ. η αποχώρηση του προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη και η αντικατάστασή του από τον Δημήτρη Φραγκούλη, ή το «διαζύγιο» με ορισμένους παίκτες και η ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους άλλους.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, παρελθόν για τους «οράνιε» θ' αποτελέσουν επτά ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τέσσερεις μη Κερκυραίους (Χρήστος Βορύλας, Θανάσης Παπαρούνας, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Χρήστος Μήτρου), δύο ξένοι (Λουτσιάν Μπουρντουζάν, Βέντραν Μουράτοβιτς) κι ένας Κερκυραίος (Κώστας Λούβρος, που φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Πετριτή).

 

 

 

Οι άνθρωποι του σωματείου της Αχαράβης βρίσκονται σε συζητήσεις με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ. Ενδέχεται να φύγουν κι άλλοι παίκτες, για διάφορους λόγους, ενώ η παραμονή μερικών θεωρείται αμφίβολη την παρούσα χρονική στιγμή και αναφερόμαστε κυρίως στους Παναγιώτη Ματσοβίλα και Φρανκ Μπάρυ.

 

 

 

Από ‘κει και πέρα, αρκετοί εκτιμάται πως θα είναι και οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν την πορτοκαλί φανέλα. Βάσει των πηγών μας, τρεις εξ αυτών θα είναι οι πολύ ποιοτικοί Χρήστος Αρμένης, Γιώργος Κούδας και Γιώργος Αγόρας, οι οποίοι είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα παραμείνουν στον Θιναλιακό.

 

 

 

Από ‘κει και πέρα, στο δυναμικό του συλλόγου της βόρειας Κέρκυρας είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί ξανά ο αξιόλογος τερματοφύλακας Γιώργος Αργυρός, που την περασμένη σαιζόν απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο οποίος, εφόσον επανέλθει, θα αναπληρώσει το κενό που θ' αφήσει ο Βορύλας.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb