05/07/2020

Κουτοπονηριά της ΕΠΣ Κέρκυρας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου!

Οι γκάφες και οι... τσιριτσάντζουλες της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας, δεν έχουν προηγούμενο! Στο Βιβλίο Γκίνες θα ‘πρεπε να γραφτούν οι άνθρωποι! Έχουν «σπάσει» κάθε ρεκόρ προκλητικότητας κι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας!

 

 

 

Η Ένωση, ευρισκόμενη σε απόγνωση, μετά την άρνηση των τεσσάρων σωματείων της Ημιτελικής Φάσης του τοπικού Κυπέλλου να συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, απηύθυνε κάλεσμα στις ομάδες που έλαβαν μέρος στην Β' Φάση της διοργάνωσης να συμμετάσχουν αυτές στην κλήρωση.

 

 

 

Όπως γράψαμε και σε προγενέστερο άρθρο μας, η συγκεκριμένη απόφαση είναι η απόλυτη ξεφτίλα! Διότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, η ΕΠΣΚ θέλει να βγάλει Κυπελλούχο κάποια ομάδα που έχει αποκλειστεί από την διοργάνωση. Επομένως, θα υπάρξει αλλοίωση του τοπικού Κυπέλλου και κατ' επέκταση θα υποβαθμιστεί και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο θα πάρει μέρος ο μουσαντένιος Κυπελλούχος της Κέρκυρας.

 

 

 

Εμείς, όμως, θα σταθούμε και κάπου αλλού. Στις... παλινωδίες της Ένωσης, η οποία περνιέται για έξυπνη και νομίζει ότι μπορεί να ξεγελάσει τον κόσμο!

 

 

 

Ας γίνουμε, λοιπόν, πιο συγκεκριμένοι... Τι έπρεπε να κάνει η ΕΠΣΚ, από την στιγμή που οι τέσσερεις σύλλογοι των Ημιτελικών της είπαν «όχι»; Αφού ήθελε σώνει και καλά να βγάλει «κάλπικο» Κυπελλούχο, όφειλε να προσκαλέσει τα σωματεία που συμμετείχαν στον αμέσως προηγούμενο Γύρο, την Γ' Φάση, δηλαδή στα Προημιτελικά. Ωστόσο, προβαίνοντας σε μια σκανδαλώδη κίνηση, η διοργανώτρια αρχή απευθύνθηκε απευθείας στις ομάδες του 2ου Γύρου!

 

 

 

Και ξέρετε, κυρίες και κύριοι, για ποιο λόγο η Διοίκηση των Ποζίδη και Κουλόπουλου παρέκαμψε την Γ' Φάση; Προφανώς, επειδή στα Προημιτελικά, πέραν των Θιναλιακού, ΟΦΑΜ, Αστέρα Πετριτή και Αχιλλέα Νυμφών, συμμετείχαν και οι Οδυσσέας Αυλιωτών, Νέος 2017, ΑΕ Λευκίμμης και ΑΕ Καναλίων. Αλλά βλέπετε, καμία από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες δεν είναι φίλα προσκείμενη στο προεδρείο της Ένωσης.

 

 

 

Τι έκαναν τότε οι... παλληκαράδες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας; Τσαλαπατώντας κάθε έννοια λογικής και προκειμένου να μην... ξαναφάνε τα μούτρα τους, ενήργησαν κουτοπόνηρα και στράφηκαν απευθείας και (ετσιθελικά) στους συλλόγους που είχαν λάβει μέρος στην Β' Φάση, δηλαδή στους Τελικούς των Ομίλων. Είναι απλά τα πράγματα. Στον εν λόγω Γύρο συμμετείχαν ορισμένες φιλικές προς την Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας ομάδες, όπως π.χ. ο ΑΟ Παξών, ο Άρης Μέσης (ή ΑΟΚ Κανονιού), η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου και ο Ατρόμητος Στρογγυλής. Σου λένε εκεί στην Ένωση... «Δικοί μας είναι αυτοί, σίγουρα κάποιος ή κάποιοι θα θελήσουν να συμπεριληφθούν στην κλήρωση, ώστε να μας βγάλουν από την δύσκολη θέση».

 

 

 

Εκεί στην Ένωση, πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους! Κυριολεκτικά, έχουν χάσει την μπάλα! Καταπατούν τους κανόνες του ποδοσφαίρου και της ηθικής και κάνουν ό,τι τους καπνίσει! Δεν έχουν ακόμα καταλάβει πόσο ανίκανοι και «λίγοι» είναι; Είναι πλήρως ανεπαρκείς να διοικήσουν το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Με την παρουσία τους, η κατάσταση ολοένα και επιδεινώνεται, ολοένα και χειροτερεύει! Τους το έχουμε ξαναγράψει: Θα τούς ταίριαζε πολύ καλύτερα να πάρουν κάποιο ρόλο στις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή! Μόνο να παίξουν στο «Δελφινάριο» θα ήταν κατάλληλοι και χρήσιμοι...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb