ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πρώτη συγκέντρωση των γυναικών του Φαίακα - CorfuCorner.gr
05/07/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πρώτη συγκέντρωση των γυναικών του Φαίακα

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Φαίακα πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση με την διοίκηση του συλλόγου, όπου κατ αρχάς έγινε μια ανασκόπηση της δύσκολης περυσινής χρονιάς, ενώ επίσης υπήρξε η διαβεβαίωση από την πλευρά των ιθυνόντων του σωματείου πως εντός της προσεχούς εβδομάδας θα ανακοινωθεί και ο καινούργιος προπονητής, που θα κοουτσάρει τις κοπέλες την επερχόμενη χαντμπολική σαιζόν.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του κερκυραϊκού συλλόγου είναι το ακόλουθο:


«Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν πραγματοποίησε το Γυναικείο μας τμήμα, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη αλλά και δύσκολη περσινή χρονιά, όσον αφορά την αγωνιστική δράση και όχι μόνο.


Οι αθλήτριες της ομάδας ήταν όλες παρούσες, και παρουσία του Προέδρου του συλλόγου μας και μελών του Δ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα ενόψει της νέας χρονιάς και φυσικά ανανεώθηκε η διαβεβαίωση ότι το τμήμα θα εξακολουθήσει να στηρίζεται από το σύλλογο όπως πάντα κάθε χρόνο.


Σημαντικό θέμα συζήτησης ήταν φυσικά και αυτό για τη θέση του προπονητή της ομάδας το οποίο θα οριστικοποιηθεί εντός της εβδομάδας που έρχεται, οπότε θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη ανακοίνωση. Καλή σαιζόν με υγεία κορίτσια»!!!

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, Σιμωνίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb