03/07/2020

Στον LIFE NEWS 102,9 η αθλητική εκπομπή του CORFUCORNER.GR

Πριν από δυόμισι χρόνια, το CORFUCORNER.GR εισήγαγε μια καινοτομία στην κερκυραϊκή δημοσιογραφία, δημιουργώντας το πρώτο αθλητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο στο νησί.


Από την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2018, το CORFUCORNER Web Radio είναι πια γεγονός, με τις εκπομπές αρχικά να γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Από τα μέσα του περασμένου Μάρτη, όποτε διακόπηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας, οι εκπομπές μας περιορίστηκαν σε μία την εβδομάδα, ελλείψει επαρκούς θεματολογίας. Εάν κι εφόσον τα πράγματα επανέλθουν σε μια κανονικότητα, τότε στις προθέσεις μας είναι να επαναφέρουμε το προηγούμενο πρόγραμμά μας.


Εδώ και μερικές μέρες, η ιστοσελίδα μας ξεκίνησε συνεργασία με τον LIFE NEWS τον νέο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κέρκυρας, ο οποίος πλέον αναμεταδίδει ζωντανά τις εκπομπές μας, ώστε να μπορεί να μας ακούσει ο καθένας, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιεί ίντερνετ.


Κάθε Δευτέρα, λοιπόν, 8 με 10 το βράδυ έχετε την δυνατότητα να συντονιστείτε στην ραδιοφωνική συχνότητα των 102.9. Εκεί, ο Χρήστος Γραμμένος και η Ελίνα Νέρη σάς ενημερώνουν για όλα τα θέματα που αφορούν την κερκυραϊκή αθλητική επικαιρότητα και σχολιάζουν τις εξελίξεις. Φυσικά, μπορείτε εναλλακτικά να μας ακούσετε διαδικτυακά, απλά μπαίνοντας στο site μας (WWW.CORFUCORNER.GR)

 

Σας περιμένουμε...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευλαμπία, Ευλαμπή, Ευλάμπω, Λαμπή, Λαμπίνα, Λαμπία, Λάμπω, Ηρώ, Ήρων, Ιππόλυτος, Ιππολύτη, Ιππολύτα, Λαυρέντιος, Λαυρέντης, Λώρα, Λωραίνη, Λάουρα, Λαυρεντία, Λαυρεντίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb