Ξεφτιλίζει (και) το Κύπελλο Ελλάδας η ΕΠΣ Κέρκυρας! - CorfuCorner.gr
03/07/2020

Ξεφτιλίζει (και) το Κύπελλο Ελλάδας η ΕΠΣ Κέρκυρας!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας έχει γίνει... ρεζίλι των σκυλιών, καθώς είναι ίσως η μοναδική Ένωση της χώρας που δεν έχει καταφέρει να «βγάλει» Κυπελλούχο.

 

 

 

Στις αρχές Ιουνίου, οι τέσσερις ομάδες που είχαν φτάσει στα Ημιτελικά του τοπικού Κυπέλλου «γύρισαν την πλάτη» στην Διοίκηση Ποζίδη και αρνήθηκαν την πρόσκληση (ή μάλλον παράκληση) να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Ωστόσο, η... κατρακύλα δεν έχει σταματημό!

 

 

 

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΣΚ καλεί τώρα τα ηττημένα σωματεία που έλαβαν μέρος στην Β' Φάση της διοργάνωσης, να γνωστοποιήσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (6/6) αν επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου! Ρε, είστε σοβαροί;

 

 

 

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Καταλαβαίνετε κυρίες και κύριοι τι πάνε να κάνουν; Πάνε να βγάλουν Κυπελλούχο κάποια ομάδα που έχει αποκλειστεί. Δηλαδή, κάποια ομάδα που δεν δικαιούται να πάρει αυτό τον τίτλο, έστω κι αν είναι «χάρτινος»! Ντροπή και αίσχος!

 

 

 

Ωστόσο, με την ανικανότητά της, η ΕΠΣ Κέρκυρας διαπομπεύει και την ΕΠΟ. Διότι, ενώ το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας, εν τούτοις η ΕΠΣΚ θα της «στείλει» ένα σωματείο που σε τοπικό επίπεδο έχει αποκλειστεί! Αλήθεια, πώς δέχεται η ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή του τόπου να συμβεί κάτι τέτοιο; Θα γελάσει και το... παρδαλό κατσίκι!

 

 

 

Η κερκυραϊκή Ένωση δεν έχει γίνει περίγελος μόνο στο νησί, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να ρεζιλευτεί και στην υπόλοιπη χώρα! Παράλληλα, όμως, θα ξεφτιλίσει και θα διασύρει κοτζάμ ΕΠΟ, υποβαθμίζοντας τον κορυφαίο της θεσμό, τροφοδοτώντας τον με έναν «κάλπικο» Κυπελλούχο. Σούργελο θα καταντήσει το Κύπελλο Ελλάδας!

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
27
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb