28/06/2020

Βιδωμένοι στις καρέκλες τους!

Στα μέσα του περασμένου Μάρτη, ένα μήνα μετά την... κατραπακιά που υπέστη το προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας, με την καταψήφιση του Διοικητικού και του Οικονομικού του Απολογισμού, η Διοίκηση Ποζίδη είχε αποφασίσει να αναθέσει σε κάποια λογιστικά γραφεία του νησιού την διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην Ένωση.

 

Με την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου ελέγχου, οι λογιστές θα έκαναν... φύλλο και φτερό τα έγγραφα της διοργανώτριας αρχής, ώστε να φανεί αν οι ιθύνοντες της ΕΠΣΚ είναι «καθαροί» και τίμιοι, ή αν είναι παγαπόντηδες και λαμόγια.

 

 

Υπήρξε μεν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το γενικό lock down λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο παρόλο που εδώ και αρκετές εβδομάδες η Ένωση λειτουργεί κανονικά, εν τούτοις ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει.

 

 

Άραγε, πού οφείλεται αυτή η καθυστέρηση; Για ποιό λόγο κωλυσιεργεί το ζήτημα, με συνέπεια να μην μπορούμε να μάθουμε το γιατί 21 σωματεία καταψήφισαν τον Οικονομικό Απολογισμό της ΕΠΣ Κέρκυρας στις 15 Φεβρουαρίου; Φοβάται κάποιος κάτι, ή μήπως πρόκειται απλά για θέμα γραφειοκρατίας;

 

 

Όπως και να ‘χει, οι τύποι εκεί στην Ένωση δεν δείχνουν να θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Βλέπετε, βολεύονται από την κατάσταση. Ούτε εργάζονται, ούτε παραιτούνται. Κάθονται βιδωμένοι στις καρέκλες τους! Και γιατί να μην το κάνουν, από την στιγμή που η αντιπολίτευση του κυρίου Γεράσιμου Κουλούρη είναι παντελώς ανίκανη;

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb