27/06/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για προπονητές ψάχνει ο Φαίακας

Προπονητές και προπονήτριες για τα τμήματά του αναζητά ο Φαίακας Κέρκυρας, ενόψει της νέας χαντμπολικής σαιζόν.

 

 

 

Κατ' αρχάς, για την ανδρική ομάδα υπάρχει πρόθεση να προσληφθεί συνεργάτης του Νίκου Ριγανά, ώστε να πλαισιωθεί ο 36χρονος κόουτς, ο οποίος κατηύθυνε τους νησιώτες δίχως βοηθό κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και κρίνεται πως χρειάζεται υποστήριξη, την οποία θα είχε άλλωστε ανάγκη κάθε προπονητής της μεγάλης τουλάχιστον Κατηγορίας.

 

 

 

Παράλληλα, οι Κερκυραίοι βρίσκονται σε αναζήτηση πρώτου προπονητή ή προπονήτριας για την γυναικεία ομάδα, η οποία μετέχει στην Α2' Κατηγορία και την προηγούμενη σαιζόν τερμάτισε δεύτερη στον 2ο Όμιλο.

 

 

 

Άτομο για την θέση του προπονητή ή της προπονήτριας χρειάζεται επίσης ο Φαίακας για τα τμήματα υποδομής, τα οποία αποτελούν «δεξαμενή» αθλητών και αθλητριών για την ανδρική και την γυναικεία ομάδα. Η... παραγωγή νέων αθλητών είναι μέσα στις προτεραιότητες των υπευθύνων του Φαίακα, καθώς γνωρίζουν πως από το «φυτώριό τους μπορούν να βρουν λύσεις στο μέλλον.

 

 

 

Για κάθε μία από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι θετικοί στις συζητήσεις με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και όχι μονάχα μ' εκείνους που έχουν εντοπιότητα.

 

 

 

Πηγή: Ιστοσελίδα GREEKHANDBALL.COM

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb