27/06/2020

Πανικόβλητη η ΕΠΣΚ, ξεκινά συναντήσεις με τις ομάδες

Η πρόωρη και απότομη διακοπή των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, στα μέσα του περασμένου Μάρτη, έχει δημιουργήσει τρομερό... πονοκέφαλο στους... καρεκλοκένταυρους της ΕΠΣ Κέρκυρας, οι οποίοι έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!

 

 Η Διοίκηση Ποζίδη βρίσκεται κυριολεκτικά σε πανικό! Καμία ομάδα, από τις τέσσερις των Ημιτελικών του Κυπέλλου, δεν επιθυμούσε να κληρωθεί Κυπελλούχος. Επίσης, υπάρχει μεγάλο δίλημμα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και αναφορικά με την σύνθεση των τοπικών Κατηγοριών. Και το κυριότερο, τα περισσότερα σωματεία του νησιού, αν όχι όλα, αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης.

 

 Οι ιθύνοντες της ΕΠΣΚ, όπως πάντα, αδυνατούν να βρουν λύσεις. Και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βγουν από την τρομερά δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει, σκέφτηκαν πως το πιο σωστό είναι να πετάξουν το... μπαλάκι στις ίδιες τις ομάδες. Έτσι, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε προχθές Πέμπτη (25/6) το απόγευμα, αποφασίστηκε να γίνουν επαφές με τα σωματεία του νότου, του βορρά και του κέντρου, ούτως ώστε η διοργανώτρια αρχή να ακούσει τις απόψεις, τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τα αιτήματά τους, επάνω σε ζητήματα οικονομικά και οργανωτικά, αλλά και σχετικά με το θέμα της επικείμενης αναδιάρθρωσης.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Μαραθιά στις 6 Ιουλίου,η δεύτερη στις Καρουσάδες στις 8 Ιουλίου και η τρίτη στο Κανόνι στις 13 Ιουλίου.

 

 

 

Το ζητούμενο είναι ένα: Άραγε, οι... επιστήμονες της ΕΠΣ Κέρκυρας θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυτά που θα τους πουν οι ομάδες, ή μήπως για μία ακόμη φορά θα τις γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους; Ιδού η απορία...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb