Ανακοίνωσε τον Άρη Πανδή ο Κρόνος - CorfuCorner.gr
26/06/2020

Ανακοίνωσε τον Άρη Πανδή ο Κρόνος

Οι ιθύνοντες του Κρόνου Αργυράδων συμφώνησαν σήμερα Παρασκευή (26/6) με τον Άρη Πανδή, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του σωματείου για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, όπου η ομάδα, έπειτα από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας αναμένεται να συμμετάσχει στην Α΄ τοπική Κατηγορία.


Την αποκάλυψη του «φλερτ» που υπήρχε με τον Αργυραδίτη προπονητή, είχε κάνει το CORFUCORNER.GR την περασμένη Τετάρτη (24 Ιουνίου), σε ρεπορτάζ με τίτλο «Κοντά σε συμφωνία με Άρη Πανδή ο Κρόνος».


Το δελτίο Τύπου του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας, έχει ως ακολούθως:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη των καθηκόντων του Άρη Πανδή ως προπονητής του Κρόνου μας στην επανεκκίνηση της ομάδας μας.


Ύστερα από την επιτυχημένη του θητεία στις ακαδημίες μας στις οποίες θα συνεχίσει να ηγείται αναλαμβάνει και το βαρύ φορτίο στην νέα αυτή σελίδα της ιστορίας της ομάδας μας.


Προπονητής λοιπόν Κρονου Αργυράδων στο νέο ξεκίνημα μας ο κ.Πανδης του ευχόμαστε καλη επιτυχία»


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb