26/06/2020

Σταματήστε να κλέβετε το CORFUCORNER.GR!

Κάναμε υπομονή για πολύ καιρό, όμως το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο! Ήρθε η στιγμή να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους...

 

 

 

Το CORFUCORNER.GR, από τότε που δημιουργήθηκε, έχει αναρτήσει αμέτρητες αποκλειστικότητες. Έχει κάνει πάμπολλες αποκαλύψεις, που αποτελούν προϊόντα προσωπικής πολύωρης κοπιαστικής εργασίας. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, διαπιστώνουμε ότι τα αποκλειστικά θέματά μας, τα αναδημοσιεύει μια νεοεμφανιζόμενη ιστοσελίδα, δίχως να ζητήσει την άδειά μας, δίχως να αναφέρει την πηγή προέλευσης των ειδήσεων (δηλαδή το site μας) και δίχως να έχει προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση από την εκάστοτε ομάδα. Δηλαδή, μας κλέβει!

 

 

 

Παραδείγματος χάριν, χθες Πέμπτη το CORFUCORNER.GR αποκάλυψε την συνέχιση της συνεργασίας του Κεραυνού Ποταμού με τον προπονητή, Στέφανο Μιχαλάκη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Θύελλας από τον Φώτη Βαρσάκη. Ενδεχομένως μερικούς να τους αφήνουν αδιάφορους οι συγκεκριμένες ειδήσεις, αλλά εμείς κοπιάσαμε για να τις βρούμε, να τις διασταυρώσουμε και να τις γράψουμε. Και... τσουπ, ελάχιστες ώρες αργότερα, η άλλη ιστοσελίδα πήρε την έτοιμη τροφή και αναδημοσίευσε τα εν λόγω ρεπορτάζ, ελαφρώς τροποιημένα. Εντελώς ξεδιάντροπα! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και το έχουν πράξει πολλάκις αυτό.

 

 

 

Όμως, ως εδώ! Η υπομονή έχει και τα όριά της! Την επόμενη φορά που θα δούμε αναδημοσιευμένη στην άλλη ιστοσελίδα μια αποκλειστικότητα του CORFUCORNER.GR, χωρίς να αναφέρεται η πηγή της, δηλαδή το site μας, τότε θ' αναγκαστούμε να μιλήσουμε με ονόματα. Θα πούμε και ποια είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και ποιος την επιμελείται και ποια είναι η ιδιότητά του. Εμείς ουδέποτε διστάσαμε να ανοίξουμε μέτωπο και αντιπαράθεση με οιονδήποτε!

 

 

 

Το sire μας δεν θα ανεχτεί πια να οικειοποιούνται τσάμπα, βερεσέ και στα μουλωχτά τον μόχθο και την εργασία μας. Όποιος τυχάρπαστος θέλει να το παίξει δημοσιογράφος, ας βάλει κάτω τον κώλο του και να δουλέψει. Και όχι να κάνει τον μάγκα με ... ξένα κόλυβα!

 

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ CORFUCORNER.GR

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb