25/06/2020

Στον Φώτη Βαρσάκη τα… ηνία της Θύελλας

Έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της, θα πορευτεί την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η Θύελλα Γαρίτσας, στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

 

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, η Διοίκηση του Ολύμπου ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Βαρσάκη, ώστε να αναλάβει τις τύχες της Θύελλας. Πρόκειται για έναν νεαρό, καταρτισμένο και πολύ χαμηλών τόνων τεχνικό, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον χώρο των υποδομών, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την ΓΕ Θιναλίου, ξανά με την Θύελλα και με την Ακαδημία του Ολύμπου, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΑΜ, με τον οποίο πριν από λίγες μέρες ανανέωσε την συνεργασία του και για την επόμενη σαιζόν.

 

 

 

Στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας, ο Βαρσάκης θα διαδεχθεί τον Σπύρο Βλάσση, με την δουλειά του οποίου το Δ.Σ. ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένο την χρονιά που πέρασε, ωστόσο ο ίδιος αδυνατούσε να συνεχίσει, λόγω των υποχρεώσεων που έχει στην Ακαδημία του, τον Ορφέα Κανονιού.

 

 

 

Σήμερα Πέμπτη (25/6) ο νέος προπονητής της Θύελλας παραβρέθηκε στο γήπεδο του Ολύμπου, όπου είχε προπόνηση η ομάδα κι έγινε η παρουσίασή του στους πιτσιρικάδες παίκτες από τον Σπύρο Βλάσση και τον Πρόεδρο του συλλόγου, Δημοσθένη Σφήκα.

 

 

 

Γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1979, ο Φώτης Βαρσάκης κατέχει δίπλωμα UEFA B, ενώ είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Τόσο στην Θύελλα, όσο και στις υποδομές του Ολύμπου, είχε θητεύσει την τριετία 2010-2013.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb