Να την χαίρεστε την... δημοκρατία σας! - CorfuCorner.gr
24/06/2020

Να την χαίρεστε την... δημοκρατία σας!

Στις αρχές Ιουνίου, το προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας απέστειλε επιστολή στα σωματεία Θιναλιακός, ΟΦΑΜ και Αχιλλέας Νυμφών, καλώντας τα να συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ένωσης. Στην κορυφή του εγγράφου, αναφέρονταν ότι η επιστολή κοινοποιείται και στα Μ.Μ.Ε. του νησιού.

 

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το CORFUCORNER.GR, παρόλο που συγκαταλέγεται μεταξύ των Μ.Μ.Ε. της Κέρκυρας και παρότι κατά πολλούς θεωρείται ως το κορυφαίο και πιο έγκυρο αθλητικό διαδικτυακό Μέσο, εν τούτοις κανένα έγγραφο δεν του κοινοποιείται από την ΕΠΣΚ. Η διοργανώτρια αρχή του τοπικού ποδοσφαίρου, στέλνει τις ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου της σε όλα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε., μέχρι και στην... κουτσή Μαρία, όμως έχει αποκλείσει την ιστοσελίδα μας.

 

Η Ένωση «αφήνει έξω» το CORFUCORNER.GR εδώ και τρία και πλέον χρόνια. Από τον Μάρτη του 2017 μας έχει... κηρύξει εμπάργκο! Δεν μας στέλνει τίποτα. Ζητήσαμε εξηγήσεις από την Γραμματέα, αλλά μας παρέπεμψε στον Πρόεδρο. Άρα, εκείνου ήταν η απόφαση.

 

Να επισημάνουμε επίσης ότι υπό την ανοχή της ΕΠΣ Κέρκυρας, εδώ κι ενάμιση χρόνο (από τις αρχές Γενάρη του 2019) ο ενοικιαστής του ενωσιακού γηπέδου και αποτυχημένος προπονητής, κύριος Ιωάννης Σφακιανάκης, έχει απαγορέψει στον φωτορεπόρτερ του σάιτ μας να φωτογραφίζει τους αγώνες που διεξάγονται στο Κανόνι. Αυτό δεν είναι απλά ανεπίτρεπτο, είναι και αντισυνταγματικό! Εμείς, στις 24 Ιανουαρίου 2019 κάναμε επίσημη καταγγελία στην ΕΠΣΚ και πήραμε αριθμό πρωτοκόλλου, ωστόσο το έγγραφό μας ουδέποτε εξετάστηκε. Κάπου το θάψανε ή το πετάξανε, ούτως ώστε να μην πάρουν θέση εναντίον του φίλου τους, του Γιαννάκη του Γλυφαδιώτη Αθηναίου.

 

Το CORFUCORNER.GR δεν λαμβάνει τα δελτία Τύπου της Ένωσης, ενώ δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες σε έναν αθλητικό χώρο που ανήκει στα κερκυραϊκά ερασιτεχνικά σωματεία. Είναι προφανές ότι η Διοίκηση Ποζίδη έχει ενοχληθεί από την κριτική του σάιτ μας και νομίζει ότι με τέτοιες μικρόψυχες μεθόδους παίρνει εκδίκηση. Εμάς, στα ... χλεχλένια μας! Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν και ατσαλώνουν το ηθικό μας! Αυτοί οι κύριοι, όμως, να την χαίρονται την αξιοκρατία και την δημοκρατία τους!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb