23/06/2020

Συνεχίζουν με Ροκίδη οι Νυμφές, ο Πρόεδρος όμως το διέψευδε!

Επιβεβαιώθηκαν τα προ μερικών ημερών δημοσιεύματα του CORFUCORNER.GR, περί συνέχισης της συνεργασίας του Αχιλλέα Νυμφών με τον προπονητή Μανώλη Ροκίδη


Διαβάστε όμως και κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε...Σήμερα (Τρίτη 23/6) επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο του Αχιλλέα Θανάση Κεφαλληνό, για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον 64χρονο τεχνικό.


Ο Πρόεδρος απάντησε ότι δεν είναι τίποτε οριστικό και δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία με τον αξιόλογο προπονητή, ενώ - όπως μας ανέφερε- στις προσεχείς ημέρες θα ξαναγινόταν συμβούλιο προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ωστόσο την ίδια ώρα στο facebook αναρτήθηκε από τους Νυμφιώτες ανακοίνωση ότι ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο του συλλόγου. Απορούμε για ποιο λόγο ο κύριος Κεφαλληνός μας απέκρυψε την πραγματικότητα. Προφανώς, εκεί στον βορρά δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά!!!


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του Αχιλλέα:

«Ανανέωση συνεργασίας με τον κ. Μανώλη Ροκίδη.


Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κ. Μανώλη Ροκίδη για την χρονιά 2020-21.


Σε μια δύσκολη χρονιά που θα έχουμε μπροστά μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας καταξιωμένος προπονητής και ένας αξιόλογος άνθρωπος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας!


Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

 

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb