23/06/2020

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Φιλική «τεσσάρα» του Αστέρα Κέρκυρας στον ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ Πάτρας.

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Κέρκυρας υποδέχτηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (20/6), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού την αντίστοιχη του ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ Πάτρας.


Να υπενθυμίσουμε ότι η φιλική αυτή αναμέτρηση ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς σαν σκοπό είχε την ενίσχυση του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΠΙΣΤΗ».


Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τίμησαν και τον παλαίμαχο άσο των κερκυραϊκών γηπέδων, Νάσο Ζαρίφη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του Αστέρα Κέρκυρας επικράτησαν των Πατρινών με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Μαρτίνος και ένα ο Γιάννης Ζωχιός, ενώ σημειώθηκε & ενα αυτογκόλ.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόδημος Καββαδίας, έχοντας για βοηθούς του τον υπερήλικα Χρήστο Διαβάτη και τον Σπύρο Μερκούρη, όλοι προερχόμενοι από την ΕΠΣ Κέρκυρας, καθώς ο Αστέρας παρέκαμψε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, που αρχικά του είχαν ζητήσει να στείλει διαιτητική τριάδα.


Με τον κερκυραϊκό σύλλογο έπαιξαν οι: Νίκος Μιχαλάς, Πέτρος Αγιούς, Αντώνης Μιχαλάς, Θεόδωρος Μήτσης, Κοσμάς Ντούρος, Νικήτας Ρουτσάκος, Νίκος Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίνος, Νικηφόρος Ρίζος, Κώστας Σκούρτης, Τζακ Ρεκόμπα, Νίκος Λέισος, Ανδρέας Αγιούς, Κώστας Ελούλ, Γιώργος Μιχαλιτσιάνος, Στέφανος Βάνης, Σπύρος Πανάρετος, Θάνος Αγάθος, Γιάννης Ζωχιός.


Μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι Κερκυραίοι παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους, σε γνωστή ταβέρνα του νησιού. Οι Αχαιοί ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στην Πάτρα την φιλοξενία.


Τέλος, να επισημάνουμε ότι η δράση των παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας, συνεχίζεται και στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς, αφού το ερχόμενο Σάββατο 27/6 διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb