22/06/2020

Χαρίζει τις μετοχές του ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος!

Επιβεβαιώθηκε το από 10 Ιουνίου ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος ήθελε να... ξεφορτωθεί την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη διότι αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.


Μέσω ανακοίνωσής του, ο μεγαλομέτοχος των Φαιάκων γνωστοποιεί την απόφασή του να χαρίσει τις μετοχές που κατέχει, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του και να ορθοποδήσει.


Η σχετική γραπτή δήλωση του μεγαλοπαράγοντα των «κυανέρυθρων» είναι η ακόλουθη:


«Ως μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δηλώνω υπεύθυνα ότι παραχωρώ τις μετοχές μου (ήτοι 78%) οι οποίες και μου ανήκουν, σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία χρηματική αξίωση, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί σε μια νέα κατεύθυνση με στόχο να μπορέσει να ανακάμψει στο προσεχές μέλλον, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία με τα ανάλογα έσοδα.


Όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα και πόσο χρόνο αφιέρωσα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλα τα προβλήματα οικονομικά και μή της ομάδας μας έτσι ώστε να συμμετάσχει επί 11 συνεχή χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.


Δυστυχώς με την σημερινή οικονομική κρίση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, με αναγκάζει με μεγάλη μου λύπη να μη μπορώ να συνεχίσω να χρηματοδοτώ την αγαπημένη μας ομάδα.


Ευελπιστώ να βρεθεί ένας χρηματοδότης ο οποίος θα μπορεί να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή πορεία στην ομάδα μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται»

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb