06/06/2020

Τα… Άγια Πνεύματα της ΕΠΣΚ ξεκουράζονται την Δευτέρα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μεθαύριο Δευτέρα 6/6 είναι του Αγίου Πνεύματος και έτσι η ΕΠΣ Κέρκυρας, επειδή εκεί όλοι τυγχάνουν διανοούμενοι, διαλογιστές και πνευματικοί, αποφάσισαν να κλείσουν την γραμματεία της Ένωσης, λόγω αργίας και προφανώς λόγω υπερκόπωσης !!!


Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΈΠΣΚ

Σας ενημερώνουμε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 η Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας θα είναι κλειστή.

Για οτιδήποτε θέμα σας, προτιμάτε την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση (τηλέφωνο - Fax - Email).
Σε περίπτωση προσέλευσης στα γραφεία της Ενώσεως παρακαλούμε όπως τηρείται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται από τις αρμόδιες Αρχές και τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας ήτοι απόσταση, μάσκα, αντισηπτικά.
Παρακαλούμε να τηρείτε το ωράριο αυτό και για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες σας.


Για το προαναφερόμενο κείμενο, θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις: Πως είναι δυνατόν να τηρηθούν μέτρα ασφάλειας σε ένα γραφείο η κτίριο που θα είναι κλειστό;

Και επίσης, για όποιον έχει την στοιχειώδη μόρφωση και ενδιαφέρεται να διαβάσει τις ανακοινώσεις της Ένωσης, να πούμε ότι όσοι γράφουν τα κείμενα οφείλουν να ξέρουν τόσο την απλή γραμματική, όσο και το απλό συντακτικό της καθομιλουμένης π.χ όχι «οτιδήποτε» αλλά «οποιοδήποτε», το «τηρείται» εφ΄οσον απευθύνεται σε κοινό γράφεται με έψιλον στο τέλος, δηλαδή «τηρείτε». Μερικές ακόμη επισημάνσεις για τους ... άκρως γραμματιζούμενους της Ένωσης, που μάλιστα ο ένας εξ αυτών τυγχάνει και δάσκαλος ! Φαίνεται η βαρεμάρα σας εδώ και καιρό να βγάλετε μια ανακοίνωση της προκοπής! Μήπως δεν γελάσαμε που το τοπικό Κύπελλο το χαρακτηρίζετε Κύπελλο Ελλάδας; Η που ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι μια ομάδα που εδώ και περίπου 8 χρόνια έχει μετονομαστεί σε Α.Ε Αρίλλα/ Καββαδάδων, εσείς εξακολουθείτε να την αναφέρετε ως Κένταυρος Αρίλλα; Και επίσης ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟ Κορακιάνας; και όχι παράρτημα του Σαββίδη; Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα... μαργαριτάρια σας!

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb