06/06/2020

«Αποχαιρετά» τον Μαραθιά και την Κέρκυρα ο Ξάνθης

Παρελθόν για τον Φαίακα Μαραθιά θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Ξάνθης, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να πει «αντίο» και στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετεί από το 2011.Βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, ο αξιόλογος 52χρονος Καστοριανός τεχνικός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη, όμως σε λίγο καιρό σκοπεύει να ταξιδέψει στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για μόνιμη διαμονή, για οικογενειακούς λόγους.


Όσον αφορά τον διάδοχο του Ξάνθη, εξελίξεις αναμένονται από την καινούργια εβδομάδα, καθότι για αύριο Κυριακή (7/6) είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στον Φαίακα Μαραθιά για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ των υποψηφίων αντικαταστατών φέρεται να είναι και ο Σπύρος Νικομάνης, που τυγχάνει Μαραθιώτης και πρώην προπονητής της ομάδας. Το μόνο ντεσαβαντάζ είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει εμπειρία από Α1' Κατηγορία.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb