06/06/2020

Συνάντηση των ΠΑΕ της Super League 2 με Αυγενάκη και Γραμμένο

Εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 2 θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την προσεχή Τετάρτη (10/6), όπου και θα συζητηθεί το μέλλον της κατηγορίας.


Για μια ημέρα πριν, την Τρίτη , ορίστηκε και συνάντηση των ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και συζήτηση με την ΕΡΤ.


Η 8μελής Επιτροπή, που θα συναντήσει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ την Τρίτη στις 14:30, θα αποτελείται από τους κ.κ. Αϊβάζογλου (ΑΟ Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακός), Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης), Ροκάκη (Α.Ο Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα).


Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι κατά την χθεσινή της Παρασκευή (5/6) συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε τα τέσσερα αιτήματα που είχε καταθέσει η Super League 2 προς την Ομοσπονδία, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος (και) της δεύτερης τη τάξει Επαγγελματικής Κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ειδικότερα, η Ε.Ε αποφάσισε:


-Παράταση έως 30/6 για τη ρύθμιση ανεξόφλητων οφειλών.

-Η υποβολή των εγγράφων των ΠΑΕ για την αδειοδότηση θα γίνει στις 10/7.


-Το πρόστιμο που προβλέπεται για παραβάσεις των «βασικών κριτηρίων» αδειοδότησης μειώνεται από 20.000 σε 10.000 ευρώ.


-Σε περίπτωση μη αδειοδότησης, να απαγορευθούν οι μεταγραφές περισσότερων από τριών ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών και να επιτραπούν οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό και επίσης να επιτρέπονται οι ανανεώσεις συμβολαίων επίσης χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διάκριση υπηκοότητας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb