05/06/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Παραμένει γιατρός του Φαίακα ο Κώστας Κοντοστάνος

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στο πλάι της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα ο γιατρός, Κώστας Κοντοστάνος, όπως γνωστοποιεί το κερκυραϊκό σωματείο με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Καλή συνέχεια κοντά μας «γιατρέ»!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ιατρό της ομάδας, χειρουργό ορθοπεδικό κ. Κώστα Κοντοστάνο.

Θα είναι η 9η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδος (αρχής γενομένης από τη σαιζόν 2012/2013) που ο κ. Κοντοστάνος θα έχει υπό την επίβλεψή του την υγεία των αθλητών μας, με τις υπηρεσίες αλλά και την εν γένει βοήθειά του προς το Σύλλογο να είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες όλα αυτά τα χρόνια.


Από την πλευρά του, ο κ. Κοντοστάνος δήλωσε τα ακόλουθα: "Ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω για ακόμη μια χρόνια σαν επικεφαλής του ιατρικού team του Φαίακα Κέρκυρας. Μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις . Ευχαριστώ τη Διοίκηση, το προπονητικό team και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία . Εύχομαι πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς ."

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb