05/06/2020

Σανίδα σωτηρίας από την ΕΠΟ ζητά η ΕΠΣΚ

Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό! Άμεση χείρα βοηθείας ζητά από την ΕΠΟ το Προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας μετά και από το νέο... φτύσιμο που έφαγε από τα τρία σωματεία (ΟΦΑΜ, θιναλιακός, Αχιλλέας Νυμφών), τα οποία σήμερα Παρασκευή (5/6) απάντησαν εκ νέου αρνητικά στην Ένωση, στο να αναδειχτούν Κυπελλούχοι «στα χαρτιά» και να εκπροσωπήσουν στο Κύπελλο Ελλάδας.


Μεταφορικά, είναι σαν να φλερτάρεις τέσσερεις γυναίκες, επειδή όμως τρως χυλόπιτα από όλες, εσύ πάνω στην απελπισία σου βγαίνεις τσάρκα στην πλατεία και κάνεις καμάκι σε όποια σαβουρογκόμενα συναντήσεις!


Θα είναι πελώριο ρεζιλίκι για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο το να αναδειχθεί Κυπελλούχος μια ομάδα, η οποία έχει αποκλειστεί από τον θεσμό. Ουδέποτε η ΕΠΣ Κέρκυρας έχει γνωρίσει τέτοιο φιάσκο στην ιστορία της.


Παραθέτουμε την επιστολή- παράκληση της Ένωσης προς την Ομοσπονδία:

«Σας γνωρίζουμε ότι τα σωματεία που βρίσκονταν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσής μας αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της κλήρωσης, που αποφασίσατε για την ανάδειξη του τυπικά κυπελλούχου σωματείου, το οποίο θα συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδας, της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.


Η Ένωσή μας προτείνει να γίνει σχετική διαδικασία κλήρωσης μεταξύ ενδιαφερόμενων σωματείων που συμμετείχαν στις προηγούμενες φάσεις του θεσμού και επιθυμούν να μας εκπροσωπήσουν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρακαλούμε να ικανοποιήσετε το δίκαιο αυτό αίτημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Ε.Π.Σ Κέρκυρας δε θα έχει συμμετοχή στη διοργάνωση του κυπέλλου.
Παρακαλούμε για τις άμεσες αποφάσεις σας».

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb