05/06/2020

Η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας «βάζει τα γυαλιά» στην ΕΠΣ Κέρκυρας!

Ακόμη μια γειτονική Ένωση, η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, αποδεικνύει εμπράκτως ότι μπορεί και θέλει να υποστηρίξει τα σωματεία-μέλη της, την ίδια ώρα που η ΕΠΣ Κέρκυρας συμπεριφέρεται ανεύθυνα, κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και αρκείται απλά στο να... κλαίγεται!


Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε την επίσημη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

«Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, δείχνοντας και έμπρακτα τη στήριξή μας στα Σωματεία-Μέλη μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει επηρεάσει και τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Τα έξοδα της Διαιτησίας για τον 1ο εντός έδρας αγώνα του κάθε Σωματείου της Ένωσης στα Πρωταθλήματα Α' και Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π.-Λ. αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Διοργανώτρια.


Το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Π.-Λ. για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και αυτό από την Διοργανώτρια για όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.


Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στα Σωματεία- Μέλη μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε η Νέα Αγωνιστική χρονιά να βρει όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας κ όχι μόνο υγιείς και δυνατούς να επιτύχουν κάθε στόχο τους»

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb