04/06/2020

Αδυναμία στήριξης του Κυπελλούχου δηλώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας

Την ώρα που οι γειτονικές Ενώσεις προχωρούν σε μια σειρά από σημαντικές παροχές προς τα σωματεία-μέλη τους, η ΕΠΣ Κέρκυρας δηλώνει αδυναμία στήριξης έστω και μιας ομάδας, της Κυπελλούχου!


Σε επιστολή της προς τους ΟΦΑΜ, Θιναλιακό και Αχιλλέα Νυφών, η ΕΠΣΚ ενημερώνει ότι θα προωθήσει στην ΕΠΟ τις ενστάσεις και τα αιτήματά τους, δίχως όμως η ίδια να δεσμευτεί ότι θα βρει λύση, ως οφείλει.


Η Ένωση, αποποιούμενη των ευθυνών της, «πετάει το μπαλάκι» στην Ομοσπονδία δηλώνοντας άφραγκη. Και μπορεί να αδυνατούν να στηρίξουν τον Κυπελλούχο, ωστόσο πόρους για την διοργάνωση του Τουρνουά Ιονίων Νήσων είναι ικανότατοι να βρούν! Γελάει ο κόσμος...

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας

ΠΡΟΣ : Τα σωματεία: Ο.Φ.Α.Μ, Θιναλιακός
και Αχιλλέας Νυμφών
ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε Κέρκυρας


Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ σε έκτακτη συνεδρίασή του εξέτασε τα γραπτά και προφορικά αιτήματα που καταθέσατε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας στη διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του τυπικά κυπελλούχου της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, που θα μας εκπροσωπήσει στο κύπελλο Ελλάδας.

Θεωρούμε πολύ βάσιμες και ουσιαστικές τις επισημάνσεις σας, απολύτως αντικειμενικές τις δυσκολίες που περιγράψατε και αυτονόητο ότι θα πρέπει να τις λάβει υπόψη η διοργανώτρια Ε.Π.Ο στην οποία θα απευθυνθούμε.

Παράλληλα, πιστεύουμε ότι γνωρίζετε ότι η επόμενη ποδοσφαιρική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους για πολλούς λόγους. Δυστυχώς η Ένωση δεν έχει την ευχέρεια να δεσμευτεί σήμερα ότι θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή σωματείου στη διοργάνωση αυτή, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε το οικονομικό ζήτημα που θα ταλανίσει όλα τα σωματεία και την Ένωσή μας το επόμενο διάστημα εμποδίζει οποιαδήποτε δέσμευση σήμερα, για ουσιαστική υποστήριξη του τυπικά κυπελλούχου. Θα προσπαθήσουμε, όμως, όσο είναι εφικτό και δυνατό να παρέχουμε κάθε είδους διευκολύνσεις και οικονομικές ελαφρύνσεις στο σωματείο, που θα μας εκπροσωπήσει στον πανελλαδικό θεσμό.

Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι σήμερα δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της προκήρυξης της συγκεκριμένης διοργάνωσης της Ε.Π.Ο , αφού δεν έχουμε συμμετοχή στην κατάρτισή της.

Με βάση αυτά τα δεδομένα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα (μέχρι την Παρασκευή 5.6.2020, 11 π.μ) αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε διαδικασία κλήρωσης ή αν δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφερόμενα σωματεία να δηλωθείτε ως τυπικά κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στην Ε.Π.Ο, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μας.

 


Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ποζίδης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Κουλόπουλος"

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb