04/06/2020

Η ΕΠΣ Ηπείρου μεριμνά, η ΕΠΣ Κέρκυρας αδιαφορεί

Αντίθετα με την στάση που κρατά η ΕΠΣ Κέρκυρας και δείχνει την απίστευτη και προκλητική αδιαφορία της για τα τοπικά σωματεία, υπάρχουν και Ενώσεις, οι οποίες πραγματικά νοιάζονται και υποστηρίζουν, τις ομάδες τους, παντοίοις τρόποις.


Για του λόγου το αληθές, φέρουμε ως παράδειγμα την γειτονική ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία ανακοίνωσε μια σειρά από παροχές προς τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της περιοχής, , όπως π.χ την μείωση των παραβόλων και του εξοδολογίου της διαιτησίας, την οικονομική ενίσχυση των ομάδων μέσω χορηγιών και την προμήθεια αθλητικού υλικού, καθώς και την διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς.


Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της γιαννιώτικης Ένωσης:


«Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου με ανακοίνωση της ενημερώνει για τα μέτρα στήριξης που θα πάρει ώστε να βοηθήσει τα σωματεία του Ερασιτεχνικού :
Η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, αναλογιζόμενη τις επιπτώσεις της δύσκολης για όλους μας περιόδου της πανδημίας και το γεγονός πως ανατράπηκε ο σχεδιασμός των ερασιτεχνικών σωματείων επιφέροντας πρόσθετες δυσκολίες στη λειτουργία και την επιβίωσή τους, λαμβάνει άμεσα τα κατωτέρω μέτρα οικονομικής στήριξης και ελάφρυνσης των σωματείων - μελών της Ένωσης.

1) Μείωση των παραβόλων συμμετοχής σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 τα παράβολα συμμετοχής θα διαμορφωθούν ως εξής:

Α΄ Ερασιτεχνική: 40 €

Β΄ Ερασιτεχνική: 30 €

Γ΄ Ερασιτεχνική: 20€

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ: 20 €

2) Μείωση κατά 10% των εξοδολογίων διαιτησίας για όλες τις κατηγορίες.

3) Διατήρηση των δύο αγωνιστικών δωρεάν διαιτησίας για όλες τις κατηγορίες.

4) Συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία "ΣΙΟΝΤΗΣ Ν. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε." για τη χορηγία αθλητικού υλικού στα σωματεία.

5) Διενέργεια Λαχειοφόρου Αγοράς με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα σωματεία.

6) Χορηγία διακοσίων πενήντα (250) Ευρώ στα σωματεία από την εταιρεία "Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου Βρακάς - Παππάς Ε.Ε.", όπως ήδη έχει ανακοινωθεί.

Η διάθεση των λαχνών της Λαχειοφόρου και η λήψη της χορηγίας από τα σωματεία θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιουνίου, οπότε και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση με νέα μας ανακοίνωση».

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb