04/06/2020

Προς αποχώρηση από τον Όλυμπο ο Φίλιππος Τάντης

Μπορεί ο Όλυμπος, την σαιζόν που πέρασε, να ήταν μια από τις τέσσερις ομάδες της Α1' Κατηγορίας που δεν άλλαξαν προπονητή (οι άλλες τρεις ήταν ο ΟΦΑΜ, οι Παξοί και ο Νέος 2017), ωστόσο τα δεδομένα πλέον διαφοροποιούνται.Βάσει, λοιπόν, των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, η Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Γαρίτσας δεν σκοπεύει να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Φίλιππο Τάντη, ο οποίος αργά ή γρήγορα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα.


Έχοντας τον Τάντη στην τεχνική του ηγεσία, ο Όλυμπος βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρόλο που είχε 60.000 ευρώ μπάτζετ και πολύ ποιοτικό ρόστερ, ενώ πολλοί εκτιμούσαν ότι το σωματείο θα πρωταγωνιστούσε στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Τουναντίον, οι «γαλαζοκόκκινοι» βρέθηκαν 21 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή και από πολύ νωρίς τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, συν το ότι στο Κύπελλο έπεσαν θύματα τρομερής έκπληξης, καθώς μόλις στην Α' Φάση αποκλείστηκαν από τον άσημο Άρη Μέσης της Β' Κατηγορίας.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb