03/06/2020

Έλλειψη χρημάτων για τον Κυπελλούχο επικαλέστηκε η ΕΠΣΚ

Οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους! Εισπράττουν ένα σκασμό λεφτά από τα σωματεία του νησιού, εν τούτοις όμως ισχυρίζονται ότι έχουν οικονομική αδυναμία!Σήμερα Τετάρτη (3/6) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας, το οποίο ασχολήθηκε κυρίως με το μεγάλο φιάσκο της Δευτέρας, όπου αναβλήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου.


Η Διοίκηση της Ένωσης έθεσε επί τάπητος τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις των τριών ομάδων που επρόκειτο να μετάσχουν στην κλήρωση, δηλαδή του ΟΦΑΜ, του Αχιλλέα Νυμφών και του Θιναλιακού. Στην πρόταση του σωματείου της Αχαράβης να καλύψει η ΕΠΣΚ τα έξοδα της ομάδας που θα κληρωθεί Κυπελλούχος, ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, το προεδρείο της Ένωσης επικαλέστηκε έλλειψη χρημάτων, ενώ -όπως ειπώθηκε- θα γίνει επαφή με τις τρεις ομάδες και με την Περιφέρεια, μήπως και βρεθεί λύση. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, δηλαδή!


Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, οι Νίκος Χρυσικόπουλος και Γεράσιμος Κουλούρης επισήμαναν ότι προκειμένου να διασωθεί το κύρος της Ένωσης, θα πρέπει να γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου. Άσκησαν κριτική στο προεδρείο που δεν ανέλαβε πρωτοβουλία για να βρεθούν χορηγοί, οι οποίοι θα στηρίξουν το σωματείο που θα κληρωθεί, ενώ πρότειναν να ματαιωθεί το φετινό καλοκαιρινό Τουρνουά Ιονίων Νήσων και τα λεφτά που προορίζονταν για εκεί, να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κυπελλούχου της ΕΠΣΚ.


Από ‘κει και πέρα, αποφασίστηκε να εκπροσωπηθεί γ ΕΠΣ Κέρκυρας από τον Γιάννη Μουζακίτη στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, στις 16 Ιουνίου, ενώ στην τακτική Γενική Συνέλευση της 30ής Ιουνίου, την Ένωση θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Κουλόπουλος. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb