02/06/2020

Αμφίβολο το μέλλον του Καλούδη στην Ολυμπιάδα

Το θέμα του προπονητή φαίνεται να μπαίνει σε προτεραιότητα στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων. Και το... τοπίο είναι αρκετά θολό...


Όπως πληροφορούμαστε, οι Καρουσαδίτες επιθυμούν την παραμονή του Γιάννη Καλούδη στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, επειδή τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει, του είπαν πως θα περιμένουν πρώτα τις αποφάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας για την δομή του νέου Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας, ώστε να δουν τι έξοδα θα έχει πάνω-κάτω το σωματείο και κατόπιν θα κουβεντιάσουν με τον 46χρονο τεχνικό για το οικονομικό και τα υπόλοιπα ζητήματα ποτ αφορούν την καινούργια ομάδα.


Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ο Καλούδης δεν έδειξε διατεθειμένος να βρίσκεται για κάποιες μέρες ή εβδομάδες σε αναμονή. Γι' αυτό και οι ιθύνοντες του συλλόγου, του ξεκαθάρισαν ότι δεν τον δεσμεύουν και πως είναι ελεύθερος να συζητήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα επιθυμεί.


Κατόπιν τούτου, η παραμονή του Γιάννη Καλούδη στην Ολυμπιάδα κρίνεται ως αμφίβολη. Μάλιστα, όπως ακούγεται, οι «μπλε» έχουν ήδη... απλώσει δίχτυα για την εξεύρεση άλλου προπονητή.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb