02/06/2020

Αβέβαιο το μέλλον του Θιναλιακού στην Γ’ Εθνική

Ο Θιναλιακός μπορεί να εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ' Εθνική, εν τούτοις όμως η συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της καινούργιας περιόδου μόνο ως δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί!


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει νέες οικονομικές συνθήκες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πλήττεται σε τεράστιο βαθμό. Τα σωματεία θα αναγκαστούν να συρρικνώσουν το μπάτζετ τους και είναι βέβαιο πως κάποια θα αντιμετωπίσουν και πρόβλημα επιβίωσης.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ανθρώπους του Θιναλιακού, στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν μειώσει αισθητά το εξοδολόγιο της διαιτητισίας και των παρατηρητών, τότε η ομάδα θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο τη νέα σαιζόν να δηλώσει συμμετοχή στην Α1' τοπική Κατηγορία, αντί για την Γ' Εθνική.


Συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων μετακίνησης των διαιτητών και των παρατηρητών, οι «οράνιε» πλήρωναν φέτος περίπου 1.100 ευρώ για κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους, ποσό στο οποίο αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb