02/06/2020

Παροχές του ΑΟ Κάβου στα μέλη του

Με την ακόλουθη ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Κάβος γνωστοποιεί μια σειρά παροχών προς τα μέλη της ομάδας:


«Καλό μήνα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας!
Ο Αθλητικός Όμιλος Κάβου αλλάζει σελίδα, κάνοντας στροφή προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε όλοι. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μαζί μας τα μέλη μας, τα οποία βοήθησαν με κάθε τρόπο να φτάσουμε ως εδώ και στα 11 χρόνια παρουσίας μας στα Κερκυραϊκά γήπεδα να έχουμε πανηγυρίσει μαζί 2 πρωταθλήματα στην Α κατηγορία και τα περισσότερα από τα χρόνια αυτά να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ανταπόδοσης προς τα μέλη μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα εγγραφής που αρχίζει από σήμερα, με προνόμια για όλα τα μέλη μας:

1) Αγορές με έκπτωση και προσφορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

2) Κληρώσεις δώρων σε τακτικά χρονικά διαστήματα αποκλειστικά για τα μέλη μας, χωρίς καμία απολύτως άλλη οικονομική επιβάρυνση.

3) Ενεργή συμμετοχή στα κοινά της ομάδας. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.


Είμαστε σίγουροι ότι το νέο μας εγχείρημα θα αγκαλιαστεί από όλους και θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη να προσφέρουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής μας!


#kavosfc #dreambig»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb