02/06/2020

Αναβλήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου

Τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας, που είχε προγραμματιστεί για χθες Δευτέρα (1/6) αργά το απόγευμα, στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού.


Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του Αχιλλέα Νυμνφών, του ΟΦΑΜ και του Θιναλιακού, ενώ απουσίαζε ο Αστέρας Πετριτή, ο οποίος λίγες μέρες πρωτύτερα είχε ζητήσει να εξαιρεθεί, διότι η φιλοσοφία του σωματείου είναι πως οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα.


Η κλήρωση δεν έγινε, καθότι το καθένα από τα παρόντα σωματεία προέβαλλε κωλύματα, ενστάσεις ή αρνήσεις.


Ο Θιναλιακός, επισήμανε τα πολλά έξοδα που επιφέρει η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, δεδομένου ότι την σαιζόν που πέρασε η ομάδα πλήρωσε 5.000 ευρώ για την διαιτησία των τριών εντός έδρας αγώνων που έδωσε. Οι «πορτοκαλί» πρότειναν να αναλάβει η ΕΠΣ Κέρκυρας την κάλυψη του εξοδολογίου του σωματείου που θα εκπροσωπήσει το νησί στην διοργάνωση.


Ο Αχιλλέας Νυμφών ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην κλήρωση, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανώφελο, αφού η ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, στην περίπτωση που κληρώνονταν αυτή Κυπελλούχος.


Ο ΟΦΑΜ, τέλος, προέβαλλε αιτιάσεις παρόμοιες με εκείνες του Αστέρα Πετριτή, ζητώντας να εξαιρεθεί από την κλήρωση, καθώς οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα με τους Αγιομαθίτες, φρονιμότερο ήταν να συνεχιζόταν το τοπικό Κύπελλο, με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών Ημιτελικών και του Τελικού.


Οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων, κατόπιν παράκλησης των διοικούντων της ΕΠΣΚ, θα υποβάλλουν στις επόμενες μέρες έγγραφο με κοινά αιτήματα και προτάσεις, το οποίο θα εξεταστεί από την Ένωση, που στην συνέχεια θα ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης.

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb