01/06/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την στήριξη των ομάδων εξετάζει η ΟΧΕ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα παροχών προς τα σωματεία, με σκοπό την στήριξή τους στην μετά κορονοϊού εποχή.

 

Η βοήθεια αυτή ενδέχεται να έχει την μορφή της κάλυψης μέρους των παγίων δαπανών που προορίζονται για τα στελέχη των αγώνων (π.χ. διαιτησία). Κάτι τέτοιο, εφόσον γινόταν πράξη, θα μετρίαζε σε σημαντικό βαθμό το οικονομικό βάρος που καλούνταν μέχρι τώρα να επωμιστούν, κατ' αποκλειστικότητα, οι ομάδες.


Άγνωστο παραμένει προς το παρόν, εάν αυτό το σχέδιο δύναται να εφαρμοστεί για όλες τις Κατηγορίες του Ελληνικού χάντμπολ ή μόνον για τις κορυφαίες Κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών,(όπου υπάρχει και κερκυραϊκή παρουσία), γεγονός το οποίο θα εξαρτηθεί, όπως και η εφαρμογή ή μη του συγκεκριμένου μέτρου, από την πιθανή επιδότηση του Κράτους προς τις Ομοσπονδίες.


Όσον αφορά στην αναδιάρθρωση και σχετικά με την Handball Premier, ακόμα δεν υπάρχει κατάληξη για το πλάνο διεξαγωγής της. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως θα λάβει χώρα σε δύο Ομίλους (Βόρειος και Νότιος), ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί ο αριθμός των ομάδων. Οι απόψεις, ως προς το τελευταίο, διίστανται, αφού κάποιοι τάσσονται υπέρ της λύσεως των επτά ομάδων και άλλοι υπέρ εκείνης των οκτώ, σε κάθε Όμιλο.

 

 



Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb