29/05/2020

Παραμένει στην Γ’ Εθνική η Λευκίμμη!

Στην Γ' Εθνική θα αγωνίζεται και την καινούργια ποδοσφαιρική σαιζόν η ΑΕ Λευκίμμης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά,σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ. Μπαίνει, έτσι, τέλος στο άγχος και την αγωνία της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον της στην Κατηγορία.


Σήμερα Παρασκευή (29/5) το απόγευμα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε τον απευθείας προβιβασμό από την Γ' Εθνική στην αμέσως ανώτερη Κατηγορία όλων των σωματείων που μέχρι την διακοπή του Πρωταθλήματος προπορεύονταν στους 8 Ομίλους και από ‘κει και πέρα για να μην υπάρξουν αδικίες, από κάθε Όμιλο θα υποβιβαστούν μόνο οι ομάδες που είχαν πέσει μαθηματικά και δεν είχαν ελπίδα σωτηρίας. Έτσι, ενώ βάσει προκήρυξης θα έπρεπε να υποβιβαστούν 40 σύλλογοι στο τοπικό, εν τέλει πέφτουν μόνο 20.


Υπενθυμίζουμε ότι στην βαθμολογία του 4ου Ομίλου, πριν την διακοπή, οι Λευκιμμιώτες βρισκόντουσαν ακριβώς κάτω από την «διακεκαυμένη» ζώνη, με 29 πόντους, μόλις στο «πλην 1» από τους Μακεδονικό Φούφα, Ανατολή Ιωαννίνων, ΑΕ Μεσολογγίου και διεκδικούσαν με ιδιαίτερες αξιώσεις την παραμονή τους.


Έτσι, από τον 4ο Όμιλο προάγεται στην ανώτερη Κατηγορία η ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων , ενώ παραμένουν στην Γ' Εθνική η Αναγέννηση Άρτας, το Σούλι Παραμυθιάς, ο Αχέροντας Καναλακίου, ο Θιναλιακός Αχαράβης, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο Μακεδονικός Φούφα, η Ανατολή Ιωαννίνων, η ΑΕ Μεσολογγίου, η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Τέλος, υποβιβάζονται ο Απόλλων Ευπαλίου και ο Αστέρας Ιτέας.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb