28/05/2020

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την κλήρωση του Κυπέλλου

Αναφορικά με την διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του φετινού «χάρτινου» Κυπελλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας, εξεδόθη από την Ένωση η παρακάτω ανακοίνωση:

«Κλήρωση Κυπελλούχου 2019-2020

Σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ε.Ε της Ε.Π.Ο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του (τυπικά) Κυπελλούχου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2019, στις 7 το βράδυ, στην Αίθουσα συνεδριάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία παρακαλούμε κάθε σωματείο να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 2 μέλη του. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλο μέλος, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις, ύπαρξη στην αίθουσα αντισηπτικό τζελ, υποχρεωτική χρήση μάσκας).

 

Επισημαίνεται ότι η κλήρωση γίνεται αποκλειστικά για να δηλωθεί κυπελλούχο σωματείο στην Ε.Π.Ο, για να συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας της επόμενης περιόδου και δε θα απονεμηθεί τρόπαιο στην ομάδα που θα κληρωθεί».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb