28/05/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Χειρουργήθηκε στον πρόσθιο χιαστό ο Κουμαραδέλης

Σε χειρουργική επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό υποβλήθηκε ο 26χρονος play maker της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, Μάνος Κουμαραδέλης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Φλεβάρη.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου, έχει ως ακολούθως:

«Σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού (Αρ.) γόνατος υπεβλήθη στις 25/05 ο έτερος μεγάλος άτυχος της ομάδας μας για τη σαιζόν 2019/2020, Μάνος Κουμαραδέλης, που είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΔΟΥΚΑ στις 15/02.


Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το σύνολο της οικογένειας του "Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας" εύχονται:
"Μάνο σιδερένιος και γρήγορα ξανά στα γήπεδα γερός και ακόμα πιο δυνατός!!!"

 

 

Από την πλευρά του, ο Μάνος Κουμαραδέλης δήλωσε τα ακόλουθα:

"Ποτέ ένας τραυματισμός δεν είναι ευχάριστος, ωστόσο μετά από αναμονή 3 μηνών λόγω της πανδημίας επιτέλους μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στην ομάδα. Είναι η δεύτερη φορά που παθαίνω ρήξη χιαστού, οπότε ξέρω καλά όχι μόνο το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και πόση υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω από τη μεριά μου όλους τους φίλους μου για τα εμψυχωτικά μηνύματα που έλαβα και να τους πω με την σειρά μου : "τα λέμε σε 6 μήνες στο γήπεδο!!!" "

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb