28/05/2020

Παραιτείται από την κλήρωση του Κυπέλλου ο Αστέρας Πετριτή

Η πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ για ανάδειξη του ΟΦΑΜ σε Πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αστέρα Πετριτή, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε να απέχει από την διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου


Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της ομάδας του λιμανιού:

 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει, έπειτα από τη διεξαγωγή έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, την απόφαση να ζητήσει την εξαίρεση του από την κλήρωση κυπέλλου της Δευτέρας, όπου αναμένεται να αναδειχθεί ο κυπελλούχος Κέρκυρας.


Εξ'αρχής, η συγκεκριμένη διαδικασία μας έβρισκε αντίθετους, καθώς έχουμε μάθει στα 40 χρόνια ιστορίας μας να κερδίζουμε και να χάνουμε εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Η αντίθεση μας αυτή μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, όταν ενημερωθήκαμε ότι με απόφαση της ΕΠΟ αναδεικνύεται πρωταθλητής ο μέχρι τότε πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια βιαστική απόφαση, η οποία ακυρώνει μια τεράστια προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών, των φιλάθλων αλλά και των χορηγών μας.


ΥΓ. Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Αστέρα Πετριτή, αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας για τη σεζόν 2020-2021 ακόμα και αν προκύψει στη συνέχεια προβιβασμός αυτής.
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ»

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
7
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή, Κυριάκος, Κυριάκης, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb