27/05/2020

Σημαντικές αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (27/5), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου ελήφθησαν αποφάσεις για διάφορα θέματα.


Το παρόν έδωσαν τα 10 από τα 11 μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος, Γιάννης Μουζακίτης, Χριστόδουλος Κούρκουλος, Κώστας Σουλάνης, Νίκος Χρυσικόπουλος, Γεράσιμος Κουλούρης, Σπύρος Λούβρος και Χρήστος Άνθης. Ενώ έλαμψε δια της απουσίας της η Νίκη Σκλαβούνου.


Το Συμβούλιο αποφάσισε να επικυρώσει την βαθμολογία της Α1΄ Κατηγορίας, βάσει υπόδειξης της ΕΠΟ, με τον ΟΦΑΜ να προβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική. Επίσης, θα προωθηθεί στην Ομοσπονδία το αίτημα του Αστέρα Πετριτή για προβιβασμό της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.


Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Ένωση αποφάσισε τόσο τον προβιβασμό της ΑΕ Καναλίων, του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και του Φαίακα Μαραθιά από την Α΄ Κατηγορία στην Α1΄, όσο και την άνοδο του Εθνικού Περουλάδων, του Άρη Μέσης και του Ποσειδώνα Βιταλάδων από την Β΄ Κατηγορία στην Α΄.


Αντιθέτως, δεν πάρθηκε απόφαση για τον υποβιβασμό ομάδων από την Α1΄ και την Α΄ Κατηγορία, ούτε για την ακριβή σύνθεση των τριών τοπικών Κατηγοριών της επερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΠΟ για την παραμονή ή μη της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ΄ Εθνική.


Από κεί και πέρα, ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα (1η Ιουνίου), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, η κλήρωση για την ανάδειξη της ομάδας που θα δηλωθεί στην ΕΠΟ ως Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ. Υπενθυμίζουμε ότι στην διαδικασία θα συμμετάσχουν οι 4 ομάδες που έφτασαν στα Ημιτελικά, δηλαδή ο Αχιλλέας Νυμφών, ο Θιναλιακός ,ο Αστέρας Πετριτή και ο ΟΦΑΜ.


Τέλος, αποφασίστηκε να μην ανακηρυχθούν Πρωταθλητές στις διοργανώσεις Κ16 και Κ14 που διεκόπησαν, ενώ όσον αφορά το ετήσιο καλοκαιρινό Τουρνουά Ιονίων Νήσων, που φέτος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κέρκυρα, θα υπάρξει επαφή και συνεννόηση με τις υπόλοιπες Ενώσεις (Κεφαλλονιάς/ Ιθάκης, Ζακύνθου και Πρέβεζας/Λευκάδας)

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb