24/05/2020

Για τον Σεπτέμβριο δίνουν ραντεβού οι περισσότερες Ακαδημίες

Μπορεί οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι να ανοίγουν ξανά αύριο Δευτέρα (25/5) για προπονήσεις αθλητών άνω των 13 ετών, όμως ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχτεί.


Θα υπάρχει απαγόρευση της ομαδικής προπόνησης. Άρα δε υπάρχουν πάσες, σουτ και φυσικά ούτε παιχνίδι. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.


Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είναι και η γραφειοκρατία. Σε στυλ... καψονιού, ο κάθε αθλούμενος θα πρέπει να προσκομίζει έντυπα, να δηλώνει πότε ήρθε και πότε έφυγε, να κρατάει αποστάσεις και να αλλάζει ρούχα σε κοινή θέα πάνω στις κερκίδες !!!

Υπό αυτό το πρίσμα, πολλές Ακαδημίες ποδοσφαίρου θα αποφασίσουν να μην ανοίξουν καθόλου και να δώσουν ραντεβού το Σεπτέμβριο, υπό καλύτερες (ελπίζουμε) συνθήκες για το άθλημα.


Παραθέτουμε τις αναλυτικές οδηγίες:
1) Είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση από τον γιατρό της ομάδας, ότι δεν πάσχει από Covid-19.

2) Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ιστορικού του αθλητή από τον ίδιο σε ειδικό έντυπο και η προσκόμιση του στην ομάδα.

3) Καταγραφή ώρας προσέλευσης και αποχώρησης του αθλητή από τον υπεύθυνο του γηπέδου.

3) Κλειστά αποδυτήρια. Αλλαγή ρούχων στις κερκίδες με απόσταση 2 μέτρων τουλάχιστον, ατομικό μπουκαλάκι νερού, απολύμανση του χώρου μετά το τέλος κάθε προπόνησης.

4) Προπόνηση με αποστάσεις 2 μέτρων μεταξύ των αθλητών, όταν δεν κινούνται , 5 μέτρων, όταν βαδίζουν και 10 μέτρων, όταν τρέχουν.

5) Χρήση μπάλας μόνο ατομικά, χωρίς πάσες, σουτ και ομαδικά παιχνίδια (κατοχή, διπλό κτλ.).

6) Απολύμανση όλων των μέσων προπόνησης.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb