23/05/2020

Θετικός ο Γεραπετρίτης στην αναδιάρθρωση της Β΄ Εθνικής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας SDNA.GR ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε θετικός εκ μέρους της κυβέρνησης στην αναδιάρθρωση της δεύτερης κατηγορίας σε δύο ομίλους, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους οχτώ πρωταθλητές της Γ' Εθνικής.


Ένα αίτημα που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ' Εθνικής, είναι η αναδιάρθρωση της Superleague 2 σε δύο ομίλους, βορρά και νότου. Το συγκεκριμένο πλάνο υποστηρίζεται ένθερμα και από τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Football League, που θέλει να... απορροφηθεί από την SL2, ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μόνο δύο επαγγελματικές κατηγορίες.Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των "8" της Γ' Εθνικής, συγκεκριμένα των Ρόδου, Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Αστέρα Βλαχιώτη, Καλλιθέας, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικού κι Επισκοπής, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ώστε να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.


Ο υπουργός Επικρατείας όχι μόνο δέχτηκε να συζητήσει μαζί τους (σημειώνεται ότι το πλάνο της αναδιάρθρωσης υποστηρίζεται από περισσότερους από 40 βουλευτές), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τους ανέφερε πως στην κυβέρνηση είναι θετικοί στην αναδιάρθρωση της δεύτερης κατηγορίας σε δύο ομίλους, βόρειο και νότιο.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb