23/05/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ατελέσφορη η χθεσινή (22/5) συνάντηση του Φαίακα με τους τρεις Κερκυραίους

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (22/5) μεταξύ μελών της διοίκησης του Φαίακα Κέρκυρας και των παικτών, Ευγένιου Κουλούρη, Δημήτρη Δελλή και Αντώνη Κόντη. Οι συζητήσεις για το τι "μέλλει γενέσθαι" με τους συγκεκριμένους αθλητές ήταν ατελέσφορες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «greekhandball.com.»


Tο... σενάριο απόσυρσης του Ευγένιου Κουλούρη φαντάζει αρκετά πιθανό, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, οι οποίες, ενδεχομένως, να μην του επιτρέψουν την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους την ερχόμενη σεζόν.

 

Αναφορικά με τον Αντώνη Κόντη, προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο Δημήτρης Δελλής επικαλέστηκε επίσης επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες - με τα τωρινά δεδομένα- αποτελούν εμπόδιο για τον ίδιο.


Ο Φαίακας, όπως τονίζεται από ανθρώπους της ομάδας, καλείται πλέον να αλλάξει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς σε περίπτωση αποχώρησης των τριών παικτών, θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός τερματοφύλακα, αλλά και στην αντικατάσταση των άλλων δύο Κερκυραίων. Πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο "κορμός" της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ενώ παράλληλα στο ρόστερ θα μπει και νέο... αίμα, καθώς θα προωθηθούν τρεις ή τέσσερις παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb